Motorola Steekt de Draak met Apple’s Maps Problemen

De problemen rondom de kaartsoftware van Apple blijven aanhouden. Hoewel Apple heeft aangegeven aan een fix te werken, wordt de onvrede almaar groter. Diverse grote websites hebben zelfs een negatief updateadvies gegeven voor iedereen die gebruik maakt van de kaartenservice.

Het nieuws blijft opmerkelijk gezien Apple een groot deel van de diensten afneemt bij ons Nederlandse TomTom. TomTom staat in de navigatiewereld toch al jaren hoog aangeschreven. Je vraagt je dus af wie de boel heeft verklooit en hoe het na maanden betatesten met ontwikkelaars niet op tijd verholpen heeft kunnen worden.

Ondertussen steken andere fabrikanten de draak met de problemen van Apple. Zo heeft Motorola de hashtag #iLost geïntroduceerd. Daarnaast kwam het bedrijf met een iLost reclame campagne. Ook Samsung heeft de smaak te pakken. Samsung in de VS haalde via Google+ uit naar Apple met de opmerking:  “+1 als jij jouw vrienden de weg wijst op je Galaxy toestel”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events