Micro Step Luggage

Jouw grootouders stepten al en sleepten vast ook met koffers op reis. Jij kunt nu beide tegelijkertijd dankzij de Micro Step Luggage. Is het een Segway voor de armen of een hippe mobiele koffer? Jij mag het zeggen...

Een samenwerking tussen de beste mobiele stepfabrikant (Micro Step) en koffer specialist Samsonite, leverde een mooie liefdesbaby op: de Micro Step Luggage.  Echt nieuw is het product niet. De Micro Step Luggage kwam al bijna twee jaar geleden op de markt. Langzaam verdween het uit het Samsonite assortiment, maar Micro Step is nog actief met dit product.

De Micro Step Luggage verdient alle aandacht. Een super handige koffer die als handbagage (26 liter) van alle luchtvaartmaatschappijen mee mag. Als het nodig is tover je de koffer in twee handelingen om tot step. Op beurzen is het als gadgetzoeker nu dubbelsnel scouten naar nieuws. Op de luchthaven of in de stad is het ook erg handig om je snel te kunnen verplaatsen en toch wat mee te kunnen nemen.

Als stepper met een koffer moet je wel een dikke huid hebben. Je wordt veel nagestaard, maar als je de ander even een proefrit laat maken, kan je de Micro Step Luggage bijna altijd ter plekke verkopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zeeman Albert
Albert is gecertificeerd marketeer en innovatie verslaafd. Zo'n beetje elk product met een stekker of batterij moet wel door zijn handen. Klopt het design, wat is het verhaal er achter en wie heeft er wat aan? Albert reviewed producten sinds 1996. Sinds 2002 struint Albert internationale beurzen af op zoek naar nieuwe producten en trends in consumenten electronica. Als marketing en innovatie specialist helpt Albert bedrijven te innoveren en te vernieuwen. Meer info over Albert als marketing specialist en trendwatcher op www.id-tank.com.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram