Kleine Gadget maakt Iedere iOS Dock een Bluetooth Speaker

Sandberg komt met een nieuwe, kleine gadget die het leven van de gemiddelde iOS dock weleens op de kop zou kunnen zetten. De handige, kleine, bluetooth ontvanger kan namelijk op iedere Apple dock connector worden geplaatst.

De Bluetooth Link for iPhone Dock, zoals het apparaatje heet, is een kleine bluetooth receiver. Sandberg maakte deze al eerder, toen nog de Bluetooth Audio Link, om via bluetooth muziek naar een reguliere versterker te kunnen versturen. Nu hebben ze dezelfde techniek gebruikt om het audiosignaal over de dock connector te kunnen sturen.

Sandberg heeft ervoor gekozen om Bluetooth 2.0 A2DP te ondersteunen. Een techniek die in de meeste smartphones wel aanwezig is. De maximale afstand tot de speler mag daarmee 10 meter bedragen.

Beschikbaarheid

De Bluetooth Link for iPhone Dock is via de website van Sandberg en diverse retailers te koop. Hij kost €44,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram