Formula 1 2012 Komt Eraan

Een nieuw jaar, een nieuwe Formule 1 en die kan maar van één ontwikkelaar komen. Codemasters. Formule 1 2012 biedt je dit jaar de kans om te racen met Ferrari’s Fernando Alonso, Red Bull’s Sebastian Vettel of één van de vele andere toppers die ze in de game hebben gestopt.

Naast alle bekende coureurs, zit de game natuurlijk ook weer vol met officiële tracks en wagens. Racen op Silverstone of Monaco hoeft dus niet langer een droom te zijn, al is het natuurlijk maar virtueel ;-).

Hoewel Codemasters geen wereldschokkende vernieuwingen heeft aangekondigd, heeft de ontwikkelaar op detailniveau wel veel werk verricht. Zo reageren de wagens nog realistischer en is het verschil beter te merken. De prestaties van een wagen worden zelfs afhankelijk van de weersomstandigheden. De ene zal in de tropische zon beter presteren dan de andere. Tevens zijn de weersomstandigheden niet langer gelijk op het hele circuit. Het kan best zijn dat het op één deel flink regent terwijl het andere deel nog droog is. Net als in het echt.

Voor iedereen die nog niet bekend is met de serie, is er de Young Drivers Test. Een soort van leerschool waar je wordt voorbereid op jouw carrière in de F1 van 2012.

Beschikbaarheid

Formule 1 2012 ligt 21 september in de schappen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram