Dishonored Rat Assassin Gratis op de App Store (iPhone)

Misschien heb je het al gehoord, maar de mannen en vrouwen van Bethesda werken hard aan de release van de nieuwe Dishonored game. Om je alvast een beetje aan de wereld van Dishonored te laten wennen, hebben ze een gratis game op de App Store gezet.

Het gaat om de nieuwe game Dishonored Rat Assassin. De game speelt zich af in de straten van Dunwall waar het jouw taak is om de stad van de ratten te bevrijden. Hoewel de game los staat van de verhaallijn in Dishonored zelf, kun je ook in deze game gebruik maken van een aantal handige moves die in Dishonored zitten. Zo kun je gebruik maken van Bend Time, Shadow en Adrenaline Kills terwijl je de ratten een kopje kleiner maakt.

De iOS game telt in totaal 12 levels en dat is lang niet slecht voor een gratis game. Zeker niet op een slome zondag ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events