Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Bethesda Lanceert Dishonored Remix Wedstrijd

Met Dishonored gaat Bethesda de strijd aan met het populaire Assassin’s Creed van UBIsoft en wanneer je zo’n strijd aan gaat… moet je creatief zijn. Als maker van de game (wat wel goed zit), maar kennelijk ook als gamer. Als je de game gratis wilt krijgen tenminste ;-).

In de E3 trailer speelde Bethesda ‘The Drunken Whaler’. Een variant op ‘The Drunken Sailor’ van Copilot Strategic Music. In de aanloop tot de release van deze spannende game hebben de twee een creatieve wedstrijd gestart. Je kunt namelijk de losse onderdelen uit deze soundtrack downloaden en zelf je remix insturen. Onder de beste inzendingen worden volledige versies van de game verloot.

Ben je nou niet zo creatief, maar wil je wel graag het origineel van deze vette track naar binnen trekken? Dan is deze ook gratis te downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.