Tweetende Camera’s tijdens de Olympische Spelen

Het is vast nog niet iedereen opgevallen, maar de Olympische Spelen worden onder anderen door twee tweetende camera’s vastgelegd. Één daarvan is wel heel bijzonder, het is een camera op de bodem van het zwembad waar de atleten, waar ook onze Ranomi haar baantjes heeft getrokken.

Het gaat om de L2012 Pool Camera, met de opvallende omschrijving “I match the world’s best swimmers, stroke for stroke. They speed along on top. I race along the bottom, always looking up – and always wet.” Zelf op de bodem van het zwembad komen we dus een stukje Engelse humor tegen.

De andere camera die er vrolijk op los tweet is de stadion camera L2012 Stadium Cam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.