Sigg Innoveert de Bidon, Big Time!

Wanneer je aan een bidon denkt, dan zie je toch al snel zo’n knijpfles voor je. Ideaal tijdens het sporten, minder tijdens het fietsen of autorijden. Met haar nieuwste bidon komt het merk Sigg met een wel heel functionele oplossing. Daarnaast wordt het ook nog eens mogelijk om koolzuurhoudende dranken in de bidon te gieten. Eindelijk cola voor onderweg!

Het geheim zit hem in het nieuwe deksel van de Sigg drinkflessen. Om te voorkomen dat je de fles in het zicht moet houden om hem leeg te drinken, bevat het nieuwe deksel namelijk een rietje, maar daar blijft het niet bij. Een overdrukventiel moet voorkomen dat de deksel van de fles springt door koolzuurhoudende dranken.

Deze nieuwe dop heet de New Active Top en kan gewoon in de vaatwasser. Naast een versie voor ‘volwassenen’, heeft Sigg ook een uitvoering voor kinderflessen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.