Philips Introduceert de FWP3200D DJ Dock

Speciaal voor startende DJ’s, heeft Philips de nieuwe FWP3200D uitgebracht. Het gaat om een speakerdock waar je twee iPhones of iPod Touch MP3-spelers in kan plaatsen. De controls op de speakerdock stellen je in staat om de fijnste mixen af te leveren.

Dat de dock niet voor de serieuze DJ bedoelt is, is te zien aan de manier waarop hij gemaakt is. Zo sta je als DJ voor de speakers en blokkeer je daarmee het geluid. Daarnaast zit de speaker vol visuele effecten zoals lichtringen om de speakers. Dat ziet er leuk uit, maar dat zal je bij high-end materiaal niet snel tegenkomen.

Wil je trouwens meer geluid op je feestje, dan heeft Philips ook nog de FWP1000 ter uitbereiding op de DJ dock. Deze extra 240 Watt speaker is in dezelfde stijl als de DJ Dock uitgewerkt.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.