Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Nieuwe Thuiscoach App voor TVOH

Je kunt er niet omheen. The Voice of Holland gaat weer beginnen en daarmee hebben we natuurlijk weer een nieuwe app te downloaden. De nieuwe app bevat namelijk nieuwe functies zoals de Weekgame en de Livegame.

Tijdens het weekspel, voorafgaand aan de uitzending kan je inschatten voor welke talenten er gedrukt zal worden of niet. Tijdens de uitzendingen voorspel je tijdens de Live Game in welk team het talent terechtkomt. Natuurlijk mag je ook dit jaar weer mooie prijzen verwachten.

Oja, het is wel nodig om eerste jw oude TVOH app te verwijderen. Kennelijk loopt het updaten niet zoals het moet…

Download: AndroidiOS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.