Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Logitech Introduceert de TV Cam HD

Logitech heeft gister een nieuwe webcam gelanceerd voor de huiskamerTV. Het gaat om de TV Cam HD. Een webcam met ondersteuning voor Skype zonder dat er een computer tussen komt.

De camera is voorzien van Carl Zeiss groothoeklens en sluit je op de TV aan via HDMI. Internet aansluiten kan via een ethernetkabel, maar ook gewoon via WiFi. Vier microfoons moeten voor een kristalhelder geluid zorgen, ongeacht hoe je voor de TV zit of staat.

De camera lijkt sterk op de TelyHD die eerder al werd aangekondigd, maar nog steeds niet in de Nederlandse schappen te vinden is. In tegenstelling tot de Logitech TV Cam HD, draait de TelyHD op Android en is het mogelijk om zelf apps te installeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.