Skypen met Iedere TV via TelyHD

Sony en Panasonic hebben het afgelopen jaar al diverse TV’s met Skype ondersteuning op de markt gebracht. Heb je een wat oudere TV en zit je nog niet op vervanging te wachten, dan kan de TelyHD uitkomst bieden. Deze camera die iets weg heeft van Microsoft’s Kinect brengt volledige Skype ondersteuning naar iedere HDMI TV.

De TelyHD camera is zo fors omdat hij alle benodigde elektronica aan boord heeft. Denk daarbij niet alleen aan de 720p HD camera, maar ook aan 4 microfoons (meerdere richtingen), een HDMI uitgang, een netwerk poort en een WiFi ontvanger. De Tely#D draait overigens op Android en het bedrijf achter de camera is al met diverse ontwikkelaars in gesprek om te kijken wat de TelyHD nog meer kan doen.

Wanneer hij in Nederland te koop is weten we niet. Je zal hem voor nu dus moeten importeren uit Amerika.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 comments on “Skypen met Iedere TV via TelyHD”

  1. Vanaf vandaag is Epatra exclusief distributeur van Tely Labs voor de Benelux en Zweden. Het Amerikaanse Tely Labs is fabrikant van een unieke serie producten onder de naam telyHD. Met de producten van Tely Labs communiceren gebruikers op een zeer eenvoudige manier met oplossingen van Skype tot en met de meeste geavanceerde conferencing platforms.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram