Lenovo Lanceert de ThinkPad X1 Carbon

Ter ere van de twintigste verjaardag van de ThinkPad-lijn heeft Lenovo de ThinkPad X1 Carbon aangekondigd. De nieuwe ThinkPad X1 Carbon moet ’s werelds lichtste 14 inch ultrabook zijn.

De ThinkPad X1 Carbon heeft een 14 inch display en ondanks het lage gewicht toch voldoende accucapaciteit om het 8 uur uit te houden. Het is ook mogelijk om de ThinkPad X1 Carbon uit te rusten 3G zodat je ook van draadloos internet gebruik kan maken als je net even geen WiFi hebt.

De ThinkPad X1 Carbon is uitgerust met een backlit keyboard zodat je ook in het donker kan zien wat je doet en een glazen multi-touch touchpad. De HD camera bevat face-tracking functionaliteit en de twee microfoons zorgen voor gesprekken in stereo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events