GadgetGear.nl

Konami Viert 25 Jaar Metal Gear Solid

We schreven al eerder over het 25-jarig bestaan van de Metal Gear Solid reeks van Konami. Deze ‘tactical espionage action’ game was vernieuwend in zijn soort en kende vele spinoffs als Syphon Filter en Spliter cell.

Om de verjaardag groots te vieren, lanceerde Konami afgelopen week een speciale website (en Twitter, en Facebook) en heeft de Publisher meteen een leuke actie online gezet. De originele Metal Gear mistte namelijk op de HD Collection, maar is nu voor een gereduceerde prijs los via PSN aan te schaffen. Hij kost nu slechts €4,99 en dat is niet verkeer voor de eerste game die Solid Snake in een echte 3D-wereld wist te zetten.

Het is niet de enige actie die Konami rondom Metal Gear heeft gestart. Eerder al voorzag Konami Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots van een grote update waardoor je ineens trophies kan verdienen. In totaal bevat de gamer er nu 34.

Er staat vast nog heel veel meer te gebeuren en iets vertelt mij dat je daar tijdens de GamesCom achter gaat komen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten