Vogel’s heeft de RingO Wallmount vernieuwd. Het RingO systeem maakt het mogelijk om iPad’s en diverse populaire Android tablets op te hangen of neer te zetten. Via een universele back-cover kan je jouw tablet op andere RingO houders klikken.

De nieuwe WallMount is de eerste waarbij Vogel’s je de keuze geeft om deze met schroeven vast te zetten of om deze gewoon op de muur te plakken. Een gewaagde stap van het bedrijf omdat de plakkracht groot genoeg moet zijn om je dure tablet op haar plaats te houden. Ze hebben hier zonder twijfel goed over nagedacht ;-).

Vogels gaat ook nieuwe RingO pakketten aanbieden. De samenstelling van een aantal van deze pakketten bevat onder anderen de nieuwe WallMount.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.