IFA: TomTom Sluit Nieuwe Deal met BMW

TomTom heeft een nieuwe deal met BMW aangekondigd. Ook BMW gaat beginnen met in-dash systemen van TomTom. Hierdoor wordt het TomTom Go Live navigatiesysteem standaard in nieuwe BMW modellen ingebouwd.

De deal betreft de 1, 3 en X3 series modellen van BMW. De nieuwe TomTom Go Live die in de auto’s kan worden gezet, sluit naadloos aan op de on-board entertainment systemen van BMW. De nieuwe TomTom Go Live voor BMW is voorzien van een 5 inch touchscreen en schuift in een speciale houder in het dashboard. De Go Live regelt ook het handsfree bellen onderweg.

Bestaande BMW-rijders die interesse hebben in het nieuwe systeem, kunnen het bij de dealer laten monteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.