IFA: TomTom Komt naar Android

TomTom heeft vandaag een preview gegeven van haar nieuwe navigatie-app voor Android smartphones. De nieuwe Android app van TomTom zit vol met de laatste technologieën van het Nederlandse bedrijf. Denk daarbij niet alleen aan de TomTom kaarten, maar ook aan IQ Routes en Live Services.

De lancering van de app past in de strategie van TomTom om op zoveel mogelijk platformen aanwezig te zijn en volgt kort op de samenwerking met Apple en de lancering van de TomTom Hands-Free Car Kit voor smartphones. TomTom is van plan om de nieuwe app in oktober op Google Play te publiceren, maar de prijs voor de app en de diensten is nog niet bekendgemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.