Na Hercules komt ook Netgear nu met een powerline adapter waar muziek in zit. Het gaat om de Powerline Music Extender XAUB2511. Naast de Powerline Adapter komt Netgear ook met de N750 Dual Band Gigabit WiFi Router WNDR4300 en de N900 4-poorts WiFi adapter die 4 apparaten op WiFi aansluit.

Powerline Music Extender

De nieuwe Powerline Adapter bevat naast een ethernet poort ook een USB poort. Deze USB poort gebruik je om je speakers op aan te sluiten. Hiervoor heeft Neatgear een speciale USB kabel ontwikkeld die een mini-jack aansluiting en een tulp-aansluiting heeft. Kwestie van versterker eraan en klaar.

Muziek sturen kan via je PC, tablet of smartphone. Netgear heeft ondersteuning voor zowel Android als iOS in huis, dus dat zit wel goed. Onder iOS hoef je zelfs geen app te downloaden omdat de powerline adapters AirPlay ondersteunen.

N750 Dual Band Gigabit WiFi Router WNDR4300

Met de N750 zet Netgear wederom een stevige N-router neer. De router beschikt onder anderen over ReadyShare Cloud waarmee je een private cloud op kunt zetten. Apple Time Machine ondersteuning helpt Apple gebruikers aan de mogelijkheid om backups te maken naar een op de USB-poort aangesloten schijf.

N900 4-Poorts WiFi Adapter

Met de N900 heeft Netgear weer eens een product dat met name eigenaren van oudere settop boxen, SMART TV’s, Blu-Ray Spelers en consoles enorm zullen waarderen. Deze hub is in staat om 4 apparaten met enkel een ethernet aansluiting alsnog op je WiFi netwerk aan te sluiten. Een life extender voor vele oude gadgets dus.

Beschikbaarheid

De nieuwe Powerline Music Extender ligt in oktober in de schappen en gaat €99 kosten. De N750 router haal je voor €149 in huis en ligt eveneens in oktober in de schappen. De N900 4-poorts WiFi adapter is komende maand al te koop voor €129.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.