Steeds meer TV’s hebben de mogelijkheid om media direct vanaf een stick of hardeschijf af te spelen. Hoewel een stick erg klein kan zijn, is dit voor HDD’s niet het geval. Ze liggen hierdoor al snel in het zicht. De nieuwe Buffalo TV Bracket moet daar een oplossing voor bieden.

De TV Bracket is een handig hulpmiddel dat je achterop je TV kan monteren en daar de meeste externe 2.5 inch HDD’s in zullen passen (waaronder natuurlijk die van Buffalo zelf). Het systeem is zo ingericht dat het gemakkelijk is om meerdere brackets aan elkaar te koppelen. Ideaal voor TV’s waar je meerdere schijven op aan kunt sluiten.

Om de TV bracket te gebruiken, schroef je hem vast aan één van de VESA-bevestigingsgaten achterop de TV. Voor de duidelijkheid, dan kan je de TV dus niet meer ophangen aan de muur. Het systeem is enkel gemaakt voor TV’s die gebruik maken van een voetsteun.

De binnenkant van de TV Bracket is voorzien van schuim en rubber om zo de HDD krasvrij te houden. De TV Bracket kost €24,95.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.