IFA: Belkin Lanceert haar WeMo Domoticalijn

Belking heeft in Berlijn eindelijk de Europese lancering van haar WeMo domoticalijn aangekondigd. De modulaire producten van Belkin kunnen op elkaar worden aangesloten om zo het huis slimmer te laten reageren op haar bewoners.

De WeMo serie bestaat voor nu uit drie producten. De WeMo Switch, WeMo Switch + Motion en de WeMo Baby. Alle producten werken dia WiFi en zijn toegankelijk via een iOS app. Daarnaast zijn de producten ook via IFTTT te programmeren. Zo is het onder anderen mogelijk om de WeMo een berichtje naar je telefoon te laten sturen wanneer iemand langs de voordeur loopt.

Hoewel de Switches enkel schakelen, is de WeMo Baby een product dat echt opvalt in het assortiment. Het gaat om een babyfoon die, eveneens, met iOS apparaten samenwerkt. Audio wordt via WiFi naar je toestel gestuurd waardoor je een hoge kwaliteit audio binnen krijgt en anderen deze streams niet zo makkelijk af kunnen tappen. De WeMo Baby registreert ook huilpatronen, huilduur en huilgeschiedenis. Daarnaast geeft hij slaaptips.

Beschikbaarheid

Alle producten liggen vanaf 1 november in de winkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.