Hij Bestaat, De Bureauplant van het Jaar

Eerlijk gezegd, had ik er nog nooit van gehoord. De bureauplant. Nouja, de bureauplant van het jaar dan. De bureauplant ken ik al langer en was ik op de kantoren waar ik heb gewerkt de favoriete dumpplaats voor koffierestjes. Deze kan daar ook niet tegen, maar blijkt wel nuttig op allerlei andere gebieden.

De bureauplant van het jaar 2012 is de Livistona geworden en daar blijkt serieus onderzoek aan vooraf te zijn gegaan. Niet alleen heeft een panel de plant op zijn of haar bureau gekregen, maar de planten zijn ook in een laboratorium onderzocht. Zo moeten ze bijdragen aan de verwijdering van schadelijke stoffen in de lucht (of deze op zijn minst overleven). In het onderstaande filmpje zie je hoe het hele proces werkt.

De bureauplant van het jaar is niet alleen tot stand gekomen om de omzet in de kwekerij te verhogen, maar ook omdat een plant daadwerkelijk bijdraagt aan een beter leven op kantoor. Zo schijn je er productiever van te worden. Of dat ook echt zo is moet je toch voorral zelf ervaren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “Hij Bestaat, De Bureauplant van het Jaar”

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram