Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gamescom: Konami Preview

Nu de Gamescom dichterbij komt, zijn de eerste publishers bereid om te delen in wat wij daar volgende week van ze mogen verwachten. Vandaag kijken we alvast naar wat Konami bij gaat dragen aan de show, en dat is niet mis.

Natuurlijk gaan we tijdens de Gamescom een speelbare demo van PES 2013 zien. Zo gaan we onder anderen een idee krijgen van de nieuwe PES Full Control mogelijkheden voor het balbezit en de ProActive AI waardoor mede- en tegenspelers natuurlijker moeten reageren.

Een andere topper zal zonder twijfel de nieuwe Metal Gear Rising: Revengeance worden. Een nieuwe Metal Gear, van een andere studio maar wel onder leiding van Kojima Productions. Als dat maar goed komt ;-). Nee, wij twijfelen er niet aan dat ook dit weer een succes zal worden al zal de beleving mogelijk wel heel anders zijn dan bij eerder Metal Gear games.

Ook Castlevania: Lord of Shadows – Mirror of Fate zal tijdens de Gamescom te zien zijn. Deze 3DS titel zal een voorproefje zijn op de nieuwe Lords of Shadow 2. Ik heb er nu al zin in.

De 3DS is niet de enige handheld waar Konami games voor klaar heeft liggen. We zullen namelijk ook verwend worden met Silent Hill: Book of Memories en New Little King’s Story voor de PS Vita.

Deze week lees je alles over deze games en meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.