Garmin Introduceert het Forerunner 10 GPS Horloge

Testten we gisteren nog het nieuwe GPS horloge van Nike, lezen we vandaag dat Garmin ook een nieuwe GPS horloge heeft uitgebracht. Het gaat om de Forerunner 10, wat volgends Garming het eenvoudigste GPS horloge tot nu toe moet zijn.

Ook dit horloge is voornamelijk een logger. Hij houdt bij hoe ver je loopt, hoe snel je loopt, waar je loopt en welke records je al hebt gelopen. Daarnaast is het horloge ook in staat om je te laten zien of je beter, of slechter loopt dan de laatste keren dat je de route hebt afgelegd.

Achter het horloge gaat het Garmin Connect portaal schuil. Hier krijg je volledig inzicht in je prestaties en kan je deze delen met je vrienden op Facebook, Twitter en andere sociale netwerken en websites.

Het nieuwe horloge moet ook beginnende hardlopers op weg helpen. Het is dan ook mogelijk om hardloop- en wandelplannen te combineren. Hierbij kan het horloge ook waarschuwingen afgeven.

De Forerunner 10 is tot 50 meter waterbestendig waardoor je er mee kan zwemmen en duiken. Of gewoon door de regen lopen natuurlijk. Op een volledig geladen accu kan je er vijf uur mee laden, tenzij… je hem in de spaarstand zet. Dan kan je maarliefst 5 weken door.

Beschikbaarheid

De Forerunner 10 is vanaf 10 september verkrijgbaar in 3 kleurstellingen. Groen, roze of zwart/rood. De Forerunner gaat €129 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.