Daar sta je dan ‘behind the scenes bij EA’. Klaar om de multiplayer van Crysis 3 te testen en om face to face te staan met de producer van Crysis 3. In de kleine ruimte staan 6 Xboxen klaar en ready om online te gaan. De eerste sessie die je gaat spelen zijn 3 crysis poppentjes tegen 3 ander crysis poppentjes. Het grote verschil met voorgaande delen is dat het in de jungle afspeelt, die van New York.

Je kent het wel, je kan dingen gooien, onzichtbaar worden, bent super sterk en hebt de keuze uit vele, vette wapens. Dit laatste wat je hebt gelezen valt onder een zogenoemde makkelijke multiplayer. Hierna komt er een hele andere versie. Genaamd: Hunter. Deze functie zorgt ervoor dat je gehele tijd in de multi player, supersterk ben en  onzichtbaar bent met een extra leuke toevoeging; De pijl & Boog, zoals vele van jullie misschien al ergens op een screenshot hebben zien staan. Hierin nemen twee hunters het op tegen een team van maximaal tien Cell soldaten. De bedoeling is dat de hunters de Cell soldaten uitmoorden voor ze gered worden. Iedere Cell soldaat die sterft, spawnt weer als hunter. Het team van hunters wordt dus steeds groter en daarmee loopt de spanning voor de Cell soldaten flink op.

 

 

Beschikbaarheid

Crysis komt op XBOX360, PS3 en PC uit op 11-04-2013

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.