Ooit gehoord over de aankondiging van Command & Conquer Generals 2? EA heeft deze game, waar wij naar uitkeken, geschrapt. Nouja… aangepast… Het is de nieuwe Command & Conquer geworden. Net als bij Simcity gaat de game terug naar de originele naam, maar in tegenstelling tot Simcity, wordt hij gratis.

De game, die gebouwd is op de Frostbite 2 engine van EA, gaat online en wordt een echte Free-to-Play titel. De game speelt nog steeds in het universum van Command & Conquer Generals, maar EA heeft meteen al aangekondigd dat ook de andere werelden van Command & Conquer er in opgenomen gaan worden.

Wanneer je nu al naar de website gaat, is het mogelijk om je op te geven voor de beta-versie van de game. Het is een besloten test, dus je moet wel even afwachten of je na inschrijving ook door EA wordt geaccepteerd natuurlijk.

Hoe EA geld aan de nieuwe Command & Conquer is nog onduidelijk, maar daar horen we binnenkort vast meer over. De game staat in ieder geval voor 2013 in de planning.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.