In aanloop naar de lancering van de Wii U, heeft EA alvast te kennen gegeven dat het EA Sports team hard werkt aan conversies van FIFA 13 en Madden NFL voor de nieuwe console van Nintendo.

Hoewel de games voor een groot deel overeen zullen komen met de versies die op andere consoles draaien, heeft EA ook hard gewerkt aan gameplay innovaties die uniek zijn voor de versie voor de Wii U spelconsole. De grootste uitdaging daarin was dat EA Sports het mogelijk wilde maken dat spelers van verschillende niveaus toch goed met elkaar kunnen spelen.

FIFA 13 bevat 3 nieuwe manieren om de game te spelen. Zo is het mogelijk om met vijf spelers tegelijk op het veld te staan. Één speler is dan de manager en vier anderen staan daadwerkelijk op het veld. De manager krijgt een soort van radar die helpt bij het aansturen van de spelers. Via het touchscreen kan de strategie worden aangepast en spelers worden gewisseld. Het touchscreen kan in single-player ook worden gebruikt om schoppen beter te richten. Alsof je door de ogen van je speler kijkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.