Desiree Bos
Desiree Bos

Risen 2 beschikbaar voor consoles

Sinds 27 april was deze game er al voor de pc, maar afgelopen 3 augustus is hij ook uitgekomen voor de Xbox 360 en Playstation 3.

Zet koers voor een epische reis en dompel je onder in de wereld van piraten! Zoek naar verborgen schatten, maar kijk uit voor angstaanjagende wezens uit de diepte. Bepaal je eigen weg door de wereld van Risen 2: Dark Waters, de nieuwste RPG van de ontwikkelaar Piranha Bytes en vorm zo het lot van de wereld.

De console versies van Risen 2 bieden extra content op beide platformen. Ze bevatten het hoofdstuk “The Air Temple”, die verschillende uren aan extra gameplay biedt. In dit sub-plot gaat de held op een zoektocht naar de verloren tempel, de bron van Air Magic. Als hij geruchten hoort dat een oude bekende, Eldric, in Antigua gezien is, weet de held dat hij hem moet traceren om zo Storm Island te kunnen vinden, waar Air Temple ligt.

Klaar om de Jack Sparrow uit te hangen 😉

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.