Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

EA Kondigt Real Racing 3 aan (iOS)

Met de release van Real Racing in 2009 wist Firemint Studios de wereld te overtuigen van de gaming-kracht van het iOS platform. De game was zonder twijfel het beste van het beste op racing gebied wat je op dat moment kon downloaden.

Nu, in 2012, komt de (inmiddels) EA studio met Real Racing 3. Wederom een titel om naar uit te kijken. Al is het maar omdat Real Racing 3 weer de nodige bolides zal bevatten. Zo mag je auto’s verwachten van merken als Porsche, Dodge en Audi. Daarnaast bevat de game de originele circuits van Mazda Raceway Laguna Seca, Indianapolis Motor Speedway en Silverstone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.