Vandaag hebben we weer een leuk kickstarter project gevonden. Het gaat om de Stabil-i. Een nieuwe case die meteen even dienst doet als stabilisator voor jouw filmopnamen.

Filmpjes van smartphones zijn vaak herkenbaar aan het beverige beeld. Stabilisatoren kunnen dit oplossen, maar zijn vaak groot en onhandig. Deze ontwerpers die op Kickstarter financiering voor hun project zoeken, lijken een oplossing te hebben gevonden. Een stabilisator die handig om de iPhone wordt gevouwen.

Naast gebruik in de hand, is het ook mogelijk om met een extra opzetstukje, de stabilisator op een statief of monopod te plaatsen. Wanneer de financiering rond is, hopen de ontwerpers de Stabil-i in November op de post to gooien. Je weet wel, na de aankondiging van de iPhone 5 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.