Een opmerkelijk filmpje van een Apple-fan vanmorgen. De fan was aan het browsen door de website van de Amerikaanse Apple Store en vond daar zowaar een “Dock connector to mini dock connector converter”. Je leest het goed. Een hulpmiddeltje om de oude dock connector om te zetten naar de mini dock connector, maar dat is niet alles!

Onderaan de pagina staat namelijk een overzicht met apparaten waarop de nieuwe mini dock connector wordt gebruikt en daar zien we de ‘derde’ generatie iPads. De tekening laat een kleinere iPad zien en… de melding ‘late 2012’. Met andere woorden, de iPad’s die aan het einde van 2012 verkrijgbaar zijn. Dat is sneller dan verwacht.

Of het allemaal echt is moeten we nog maar zien. Als het nep is, heeft de maker in ieder geval veel oog voor detail.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.