Motorola Toont de Atrix HD

We zien ze helaas amper in het Nederlandse straatbeeld. De Androids van Motorola. Dat is jammer, want met de nieuwe Atrix HD laat het bedrijf zien toch echt wel een aardige smartphone te kunnen ontwerpen.

De nieuwe Atrix HD is een snelle smartphone. De Android loopt namelijk op een Quad-Core 1.5 Ghz CPU met 1GB aan RAM-geheugen. Voor de interne opslag heeft Motorola 8GB toegevoegd. Natuurlijk kan je daar nog maximaal 32GB aan toevoegen via het microSD-slot. De smartphone is voorzien van Android 4.0 ICS, maar wat had je anders verwacht. Motorola Mobility is immers onderdeel van Google zelf.

Motorola heeft de Atrix HD uitgerust met een 1750mAh accu. Daarmee is de accu net wat lichter dan de andere sterke Androids die we momenteel in de markt zien. Voor het display heeft Motorola voor een LCD gekozen met 720×1280 pixels. Je kan dus HD films op je toestel kijken. Naast het kijken van 720p films, kan de Atrix HD ook 1080p opnamen schieten. Dit in combinatie met 8 megapixel foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events