Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Final Fantasy Launchtitle Ouya Android Console

Het kan niet op voor de heren achter de Ouya game console. De console wist op Kickstarter niet alleen records te breken als het gaat om de financiering die het project heeft gekregen, maar nu doet Square Enix ook nog een duit in het zakje.

Final Fantasy III zal namelijk de grote launchtitle van de nieuwe console worden. Daarnaast heeft Square nu al aangegeven dat het interesse heeft om meerder titels voor de Ouya console uit te brengen. Natuurlijk hangt dat wel grotendeels af van het verkoopsucces van de low-budget console.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.