Je hebt het vast wel eens in films gezien. Beveiliging met lasers. Of het nu gaat om virtuele struikeldraden of het ‘scannen’ van een ruimte, ze lijken onverslaanbaar. In de praktijk redden we ons met infrarood detectoren en magneetsensoren. Voor wie toch filmische beveiliging in huis wilt halen, is er goed nieuws.

Voor nog geen $220 (ex verzendkosten) haal je bij de website Spy Gadgets de LaserScan Security in huis. Een geavanceerd lijkend bedieningspaneel met een tweetal rode lasers. Deze scannen de ruimte waar dit paneel hangt van kant naar kant. Natuurlijk is het systeem niet in staat om echt iets te detecteren en ook de statusled die de satellietverbinding bevestigd is natuurlijk zo nel als wat. Het gaat om het idee dat de beveiliging aanwezig is ;-).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.