De nieuwe Need for Speed Most Wanted zit er nu toch echt aan te komen en special voor de echte fans komen EA en Criterion met een aantal hele interessante special editions. Natuurlijk brengen wij je graag even op de hoogte van wat je mag verwachten.

Wie de game nu reserveert ontvangt meteen al de Limited Edition. Deze bevat de Maserati GranTurrismo MC Stradale en de Porche 911 Carrera S. Je ontvangt ook meteen een bonus. Zo ontvang je in de eerste vier uur online twee keer zoveel snelheidspunten

Reserveer de Need for Speed Most Wanted (PS3, PC of X360) bij Bol.com, Wehkamp.nl of op Origin dan maakt EA het nog net iets spectaculairder. EA heeft bij deze drie punten verschillende uitbreidingspakketten klaargelegd. Je krijgt er één van:

exclusief verkrijgbaar bij Wehkamp.nl: De Caterham Superlight R500 in exclusief Satin Black-ontwerp, met de aanpassing Circuitbanden voor een betere wegligging en de aanpassing Lichtgewicht chassis waarmee je bovennatuurlijke snelheden kunt bereiken.

Strike-pakket: exclusief verkrijgbaar bij Origin.com: De Mercedes-Benz SL 65 AMG Black Series in exclusief Satin Black-ontwerp, met de aanpassing Kracht-aandrijflijn voor een motor die optimaal is getuned voor koppel, acceleratie en adembenemende snelheden, en de aanpassing Bandenreparatie, waarmee je zo weer verder kunt als tegenstanders je proberen tegen te houden.

Power-pakket: exclusief verkrijgbaar bij Bol.com: De Ford F-150 SVT Raptor in exclusief Satin Black-ontwerp, met de aanpassing Versterkt chassis waarmee je beter bestand bent tegen schade, en de explosieve aanpassing Nitro, waarmee je moeilijke sprongen kunt maken en je tegenstanders bruut kunt uitschakelen.

Need for Speed ligt 31 oktober in de winkel. Naast de PC, PS3 en Xbox 360 versies mag je ook een versie voor de PS Vita, iOS en Android verwachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.