Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

De 3DS XL en de Huidige Accessoires

Als je al een tijdje op de 3DS speelt, heb je zeer waarschijnlijk al de nodige accessoires in huis gehaald. Denk aan de Circle Pad Pro, de nodige AR-cards en natuurlijk de table stand die bij Kid Icarus zat. Wij kijken even kort welke accessoires compatbile zijn met de nieuwe 3DS XL.

AR Cards

Ben je een ervaren gamer, dan is dit misschien overbodige informatie. Toch weten we dat er altijd mensen zijn die twijfelen bij dit soort dingen. We zeggen het dus voor de zekerheid. De AR Cards werken gewoon op de 3DS XL en zeer waarschijnlijk ook op iedere andere 3DS waar Nintendo in de toekomst mee komt.

Circle Pad Pro

Je ziet het al op de foto, maar dat gaat niet werken. De 3DS XL bevat zelf ook nog geen tweede circle pad. Het zou ons niet verbazen dat Nintendo binnenkort een speciale versie van deze accessoire in de schappen legt. De 3DS XL beschikt immers over dezelfde infrarood dataverbinding aan de achterkant die de gewone 3DS ook gebruikt om met deze accessoire te verbinden.

Table Stand

Ja hoor, Kid Icarus kan je gewoon met de Table Stand blijven spelen. Ook de 3DS XL staat lekker stevig op deze standaard.

Polsbandje

Bij de Circle Pad Pro (je kan ze ook los kopen) zat een polsbandje. Ook deze is gewoon aan de 3DS XL vast te maken. Sterker nog, dat gaat een heel stuk makkelijker dan bij de originele 3DS!

Stylus

Ook aan de techniek achter het scherm van de 3DS XL is niks veranderd. Dus ook als je nu een andere stylus in huis hebt gehaald, kan je die blijven gebruiken.

Meer weten over de 3DS? Check dan de unboxing van gisteren, of kom morgen terug voor de hele review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.