Unboxing: Nintendo 3DS XL

Je moet nog tot zaterdag wachten, maar dan ligt hij in de winkel: de nieuwe 3DS XL van Nintendo. Net als bij de DSi XL gaat het om een grotere uitvoering van de bestaande console. Vandaag lees je de unboxing bij ons, morgen zie je met welke officiële accessoires de 3DS XL gebruikt kan worden. Vrijdag sluiten we af met de hele review.

De doos van de 3DS XL komt wat groter over dan die van de 3DS, maar is een stukje platter. Dat komt doordat dit de eerste uitvoering van de 3DS is die opvallend genoeg zonder lader in de schappen ligt. Daarnaast bevatte de originele 3DS een docking station om hem snel en gemakkelijk op te laden. Ook deze is uit het pakket verdwenen. Wat je wel krijg lees je hier.

Wanneer we de inhoud uit de doos trekken, treffen we eerste een flinke hoeveelheid documentatie aan. In hetzelfde pakket zitten ook de zes bekende AR-Cards en natuurlijk een kaart met Nintendo VIP punten. Bij het registreren van de 3DS XL ontvang je meteen 750 punten op je account.

Onder de lading boekjes treffen we dan eindelijk de 3DS XL aan. Man, wat een uit de kluiten gewassen console is dat geworden en wat ziet hij er ontzettend veel steviger uit!

De laatste accessoires in het pakket zitten al in de 3DS XL zelf. Het gaat om een stylus en een 4GB SDHC geheugenkaart van Lexmark. Het Lexmark kaartje is een Class 4 kaartje dat net iets sneller is dan de 2GB SD van Toshiba die we in de 3DS aantroffen. Onze collega’s van GoMemory.net klokten de Lexmark op een leessnelheid van 22.28MB/s en een schrijfsnelheid van 7.13 MB/s. Die schrijfsnelheid is wel een stuk langzamer dan de 11.27MB/s van de Toshiba, maar daar heb je geen last van. Leessnelheid is in de praktijk toch echt het belangrijkste.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.