Na de recente overname van Roxio, heeft Corel wederom een grote overname afgerond. Dit keer heeft het bedrijf de Pinnacle-lijn van Avid overgenomen. Deze overname geeft Avid de mogelijkheid om zich op haar audio-lijn te storten.

De overname van de Pinnacle-lijn is interessant omdat Pinnacle, net als Roxio, ook ervaring heeft in het maken van hardware om video’s te capturen. Dit en de kennis van de Roxio/Corel teams zou Corel alle kaarten in handen moeten geven om een one-stop-shop voor iedereen die met video bezig is te worden.

De via deze overeenkomst verworven nieuwe producten van Corel omvatten de Pinnacle Studio-familie, Avid Studio, Avid Studio voor iPad en de Dazzle-productlijn voor videohardware, waaronder Dazzle Video Creator Platinum HD.

1 REACTIE

  1. Ik gebruik al jaren pinnacle en ben begonnen met Studio 10 plus. Nu heb ik een probleem met een bestelling. Ik heb studio 17 ultimate besteld, maar in plaats van studio 17 heb ik studio 7 ultimate op mijn betaling gezet en vergeten het referentienummer er bij te zetten. Ik ben nu al 3 weken bezig om contact te krijgen met pinnale verkoop, maar ik krijg nog steeds geen antwoord. Ik heb al 101.55 euro betaald en ik verwacht omdat ik geen antwoord krijg dat ik die kwijt ben. Ik wil mijn betalingsbewijs per mail op sturen wat ik verschillende keren aangeboden heb, maar krijg geen antwoord. Ik hoop dat u daar wat aan kunt doen. Mijn bestelnummer is 20164238528, mijn referentienummer isDR3783412546. Alvast bedankt. Igno Dur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.