Arjan Olsder
Arjan Olsder

Binnenkort Portal 2 Dozen van LEGO?

Na de introductie van LEGO Minecraft, lijkt het erop dat er nog een game is die een LEGO makeover gaat krijgen. Het gaar om de legendarische game Portal 2. Een groep enthousiastelingen heeft 3 LEGO dozen ontworpen die zeer waarschijnlijk in productie genomen gaan worden.

De fans van Portal 2 gebruiken hiervoor het Cuusoo platform van LEGO. Op Cuusoo kunnen fans van LEGO hun eigen projecten bedenken. Krijgen die meer dan 10.000 stemmen, dan gaan de projecten door naar de productontwikkelafdeling van LEGO. Die beslissen of LEGO het project dan daadwerkelijk in de schappen gaat leggen zoals eerder al bij Minecraft gebeurde.

Toen her project 5.000 stemmen ontving, gaf het Cuusoo teem van LEGO al commentaar op het project. Het team feliciteerde de bedenkers omdat ze de wereld van Portal op een prachtige manier in LEGO hadden omgezet. Het team onderstreept daarbij wel dat ze zelf geen zeggenschap hebben in de ontwikkeling. Één van de redenen dat men voorzichtig is met uitspraken is natuurlijk omdat de ontwikkelaar van Portal 2 ook toestemming zal moeten geven zoals eerder bij Minecraft gebeurde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.