Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Binnenkort Minecraft van LEGO

LEGO is het ultieme modelbouwmateriaal. Al is het maar omdat het materiaal volledig recyclebaar is. Je kan er immers iets totaal anders van maken. Onlangs lanceerde LEGO haar Cuusoo portaal waar gebruikers ideeën voor nieuwe dozen in kunnen zenden. De nieuwe LEGO Minecraft set is het eerste product dat via deze website het levenslicht zal zien.

Minecraft is een waanzinnig populaire indi-game die al jaren aan de weg timmert. Niet om de flitsende graphics, maar om de uitgebreide mogelijkheden die Minecraft aan de speler te bieden heeft. Hoewel Minecraft inmiddels op vele computers en smartphones gespeeld kan worden, brengt LEGO de game voor het eerst buiten het beeldscherm tot leven.

Het nieuwe Cuusoo portaal laat gebruikers dus nieuwe ideeën insturen voor LEGO sets. Ideeën die meer dan 10.000 votes krijgen worden door LEGO in overweging genomen om ook daadwerkelijk aan het assortiment te worden toegevoegd. De bedenker van de nieuwe doos ontvangt daarnaast 1% van de opbrengst van de nieuwe LEGO doos. Helemaal top dus. Wanneer de doos daadwerkelijk te koop is heeft LEGO nog niet laten weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.