Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Amazon Komt met 6 Nieuwe Uitvoeringen van de Kindle Fire

Het duurt nog een paar maanden voor Amazon (als de geruchten kloppen) in Nederland van start gaat, maar dan barst het Kindle virus ook in Nederland los. Als we Reuters mogen geloven hebben we tegen die tijd 5 tot 6 nieuwe Kindle Fire’s waar we uit mogen kiezen. In de praktijk zal het echter meevallen.

Voor wie niet weet wat de Kindle Fire is, dit is een Android tablet van Amazon. Amazon heeft er een eigen grafische schil overheen gelegd. Je haalt je apps dan ook niet bij Google, maar direct in Amazon’s eigen app store. De Kindle Fire is één van de bestverkochte Android tablets wereldwijd.

Naar alle waarschijnlijkheid komt Amazon met twee nieuwe modellen die het succes van de Kindle Fire opvolging moeten geven. Het is echter niet duidelijk waar het verschil in zit. Het kan om een 3G en WiFi versie gaan, maar ook om twee versies met een verschillend formaat scherm (bijvoorbeeld een 7 inch en een 10 inch model).

De ‘oude’ Kindle Fire

Hoe dan ook, de twee nieuwe modellen worden uitgerust met 8GB, 16GB of 32GB aan intern geheugen en dat brengt het totaal aantal nieuwe tablets van Amazon theoretisch op 6.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.