Martin Logan is een exclusief merk dat bekend staat om haar elektrostatische speakers. Dat zijn speakers die geen gebruik maken van een klassieke magnetische spoel, maar van trillende platen om een loepzuiger geluid neer te zetten. Deze nieuwe oordopjes moeten die ervaring evenaren.

De Mikros 70 oordopjes hebben een mooi, compact ontwerp. Opvallend omdat grotere oordopjes vaak een betere klankkamer hebben waardoor het geluid beter tot haar recht moet komen. De body van de oordopjes is van aluminium gemaakt en Martin Logan belooft dat de drivers die erin zitten loepzuiver zijn. Dat mag ook wel met een prijskaartje van $149. Hebben is voorlopig wel importeren. Martin Logan dealers zijn moeilijk te vinden aan deze kant van de oceaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.