Het heeft bijna 30 jaar geduurd, maar de klassieke racegame Spy Hunter keert eindelijk terug. Spy Hunter stond bekend als één van de eerste racinggames waarbij je ook op elkaar mocht knallen. Zeg maar wat we tegenwoordig zien in games als Mario Kart, maar dan serieuzer ;-).

In deze vernieuwde uitvoering van Spy Hunter kruip je wederom in de huid van ‘Agent’ en ga je met zijn high-tech G-6155 Interceptor bolide aan de haal. Deze wagen is tot de tanden bewapend zodat je tijdens het racen je tegenstanders van de baan kan knallen. Oja, de Interceptor is ook nog eens in staat om in een boot te veranderen.

In de game is het ook mogelijk om je wagen verder te personaliseren. Zo zal je nieuwe wapens vrijspelen die je aan de auto kan bevestigen en kan je een vliegende drone op je tegenstanders afsturen. Bij crashes van jezelf of tegenstanders schiet de game in slow motion zodat je optimaal kan genieten van de schade die is aangericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.