Sony Mobile Onthult de Xperia Miro en Xperia Tipo

Sony Mobile lijkt er haast mee te hebben, het introduceren van nieuwe modellen. Vandaag stelt Sony Mobile wederom twee nieuwe Android smartphones aan ons voor. Het gaat om de nieuwe Xperia Miro en de Xperia Tipo. Ja, die laatste klinkt inderdaad als een tikfoutje, maar dat is het echt niet ;-).

Xperia Miro

De Xperia Miro laat zich kenmerken door nog bredere integratie met Facebook dan we tot nu toe van Sony Mobile gewend zijn. De Miro is tevens voorzien van de nieuwe xLoud technologie van Sony Mobile. Hierdoor moet het geluid uit de smartphone nog helderder zijn.

De Miro draait Android 4.0 op een 800Mhz CPU. De hoeveelheid RAM is onbekend, maar je krijgt 4GB opslagruimte. Het toestel heeft verder een 3.5 inch display met 320x480 pixels. Foto’s maak je met een 5 megapixel camera.

Xperia Tipo

De Xperia Tipo lijkt meer de nieuwe budgetknaller van Sony Mobile te worden. Ook deze Android doet het met een 800 Mhz CPU en loopt op Android 4.0. Het 3.2 inch display heeft een resolutie van 320x480. Doordat de resolutie gelijk is aan de miro, maar het scherm kleiner, zal het scherm scherper lijken. De Tipo heeft een 3.15 megapixel camera aan boord.

Beschikbaarheid

Sony Mobile verkoopt de Xperia Miro in het zwart, zwart / roze, wit en wit / goud. Voor de Xperia Tipo heeft Sony rood, wit, blauw en zwart klaarliggen. Wanneer je ze in de winkel zal zien is nog even onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram