Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Vacu Vin Ice Cube & Baking Tray

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Siliconentrays zijn altijd handig
  • Leuke vormpjes

THE BAD

  • Lastig labeltje

We zagen hem liggen en geven het meteen toe. Een echt lange review zal dit niet worden. Toch konden we het niet helpen om aandacht aan de Ice Cube & Baking Tray van Vacu Vin te schenken. Deze komt namelijk uit de Party People lijn van het bedrijf en dat is gewoon grappig.

Uiterlijk

De sileconen tray van Vacu Vin is zowel in het blauw als trendy paars beschikbaar. De vormpjes van de Party People zijn in beide gevallen gelijk. Aan de rand steekt het Vacu Vin logo uit. Dat doet het heel leuk qua design, maar is niet altijd handig in een krappe vriezer.

Gebruik

Zoals de naam al zegt, is de Ice Cube & Baking Tray zowel voor ijsblokjes als voor bijvoorbeeld het bakken van koekjes te gebruiken. De tray kan namelijk een temperatuur van 225 graden Celsius aan. Ja, hij kan dus ook in de afwasmachine :-). Uit iedere tray haal je 12 ijsblokjes (of koekjes). Door het gebruik van siliconen zijn ze gemakkelijk uit de tray te drukken.

Tips

IJsblokjes maken een cocktail al snel waterig. Heb je daar ‘last’ van? Vul de tray dan met één van de ingrediënten van je cocktail. Bij voorkeur een vruchtensapje. Dat doet het ook leuk qua decoratie.

Zoals gezegd is dat lipje grappig, maar niet altijd handig. Het laatste dat je wilt is dat het ergens achter blijft haken waardoor je water (of sap) in je vriezer laat lopen. Knip deze dus af. Heb ik ook gedaan.

Giet ze vol met chocolade. Je kan er heerlijke bonbons mee maken!

Conclusie

Met zo’n siliconentray kan natuurlijk weinig mis gaan. De Party People Ice Cube & Baking Tray van Vacu Vin is niet heel vernieuwend, maar wel gewoon grappig om te gebruiken.

Recept: Classic Margarita

Bij leuke ijsblokjes heb je een cocktail nodig die je er leuk mee kan garneren. Dat is de Classic Margarita.

Ingrediënten:

  • 20ml Limoensap
  • 10ml Tequila
  • 20ml Cointreau

Doe alle ingrediënten met twee gewone ijsblokjes in je shaker. Shake je cocktail en serveer deze in een hoog glas. Voeg ter decoratie twee Party People toe en garneer eventueel met een schijfje limoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.