Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Preview: Nintendo 3DS Games

Afgelopen woensdag had Nintendo ook de nodige 3DS-titels voor ons opgesteld. In een ruimte naast de Wii U presentatie troffen we niet alleen de nieuwe New Super Mario Bros. 2 waar ik eerder over schreef, maar ook de nieuwe Kingdom Hearts.

Kingdom Hearts 3D

Kingdom Hearts 3D bevat de humor die we van Disney gewend zijn en belooft wederom een knaller te worden. De helden van Disney en de helden uit de Final Fantasy stal van Square Enix moeten namelijk weer eens aan de slag om de prinses te redden.

Wat meteen opvalt aan de game, is de prachtige stijl waarin het geheel is vormgegeven. Laten we het Disney Magic noemen. De game speelt ook lekker weg en… kan bij de release met AR Cards overweg.

Luigi’s Mansion – Dark Moon

Eindelijk is het zo ver. Een nieuwe Luigi’s Mansion voor de Nintendo 3DS. In de eerste minuten die ik speelde raakte ik meteen onder de indruk van de grafische trukendoos van Nintendo. De spoken zien er echt waanzinnig goed uit en de rol van Luigi is ook in deze game weer enorm grappig. Het is ook de eerste keer dat Luigi meerdere mansions heeft om in te spelen waardoor de game een veel hogere replay-waarde moet hebben. Ik ben benieuwd naar de volledige versie van deze game.

Castlevania: Lords of Shadow: Mirror of Fate

Terwijl Lords of Shadow 2 bijna op de consoles verschijnt, laat Konami ons eerst even gruwelen op de 3DS. Hoewel het zichtbaar is dat Konami een kleine stap terug heeft moeten als het gaat om de graphics, weet de game ook op de 3DS de sfeer goed neer te zetten. Echt schokkende veranderingen zijn er echter niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.