Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Betaalde DLC in New Super Mario Bros. 2 (3DS)

Afgelopen woensdag mocht ik hem al even spelen, de nieuwe New Super Mario Bros. 2 van Nintendo. Nintendo heeft afgelopen vrijdag aangekondigd dat New Super Mario Bros. 2 de eerste titel gaat worden met ondersteuning voor betaalde DLC.

New Super Mario Bros. 2 bevat de traditionele Mario gameplay die we al jaren van Nintendo gewend zijn. De game zit stampvol nieuwe levels en een klein aantal nieuwe gameplay elementen. Zo bevat de game een gouden Mario. Als gouden Mario gooi je nog steeds met vuurballen, maar alles dat deze ballen aanraken verandert in munten. Je snapt dat een leventje bij iedere 100 munten dan ook niet meer van toepassing is. Dat systeem heeft Nintendo dan ook meteen op de schop gegooid. De game bevat een een groot aantal nieuwe tegenstanders, en bestaande tegenstanders zoals de skeletschildpadden zijn nog mooier geanimeerd.

Maar terug naar het nieuws over de betaalde DLC. Deze nieuwe uitbereidingen voor New Super Mario Bros. 2 bevatten nieuwe levels die geen onderdeel van de verhaallijn zullen vormen. Ze zullen voorral een uitbereiding vormen op gamemodus als Coin Rush. Het is dus voorral een manier om de game interessant te houden wanneer je deze al lang en breed hebt uitgespeeld. De DLC verschijnen vlak na de release van de game. New Super Mario Bros. 2 staat voor 17 augustus op de planning en dan kan je de game niet alleen in je favoriete gamestore kopen, maar ook downloaden uit Nintendo’s eShop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.