Komende maandag heeft Microsoft een presentatie in Hollywood op het programma staan. Diverse Amerikaanse media zijn uitgenodigd, maar Microsoft heeft nog niet kenbaar gemaakt waar het om gaat. Naar alle verwachting betreft het een tabletlancering waarmee Microsoft de concurrentie met Apple aan wilt gaan.

De nieuwe tablet moet draaien op Windows 8 RT, de speciale tablet-editie van Windows 8. Tot nu toe is dit een categorie waar Microsoft nog helemaal niets in doet. Deze stap zou daarmee erg interessant zijn.

Als het gerucht waar is, verdient Microsoft een complimentje. Het bedrijf heeft de ontwikkeling van de tablet aardig geheim weten te houden. Natuurlijk waren er de afgelopen jaren wel geruchten, maar er is nooit enig bewijs naar voren gekomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.