Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

ISeeYou Immiteert Samsung’s Smart Stay

Onlangs reviewden we de Samsung Galaxy S III van Samsung. Één van mijn favoriete features van het toestel is Smart Stay dat voorkomt dat het toestel op standby gaat terwijl je aan het lezen bent. Een nieuwe Android app genaamd ISeeYou moet deze functionaliteit ook op andere Android toestellen beschikbaar maken.

Net als bij Smart Stay gebruikt deze app de camera om te kijken of je ogen nog op het scherm zijn gericht. Als dat zo is, zal deze niet op standby gaan. Er is zowel een gratis, als een betaald versie van ISeeYou. De betaalde versie laat je zelf de interval instellen zodat je de accu van je toestel minder belast. De camera moet immers iedere keer even aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.