In 2013 Wifi bij de KLM

In 2013 gaat KLM experimenteren met het aanbieden van WiFi. Nee, niet in de business lounges op de vliegvelden, maar gewoon in de vliegtuigen van de airliner. Natuurlijk doet de maatschappij dit niet alleen, maar samen met moedermaatschappij Air France.

KLM zal in 2013 twee Boeing 777-300’s uitrusten met WiFI. Deze toestellen zullen met name op de lange vluchten worden ingezet. Wanneer de tests een succes zijn (kan bijna niet fout gaan toch), dan zullen KLM en Air France in 2014 met een brede uitrol starten. E systemen voor het netwerk worden geleverd door Panasonic Avionics.

Natuurlijk zal WiFi aan boord niet geheel gratis zijn. Slechts enkele diensten zullen vrij bereikbaar zijn. Andere diensten moeten gewoon betaald worden. De snelheid zou goed genoeg moeten zijn om onder anderen TV te kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.