Een Kijkje in de Keuken van Lexar

Lexar maakt al jaren geheugenkaarten en andere accessoires voor (hobby) fotografen. Regelmatig zet Lexar interessante FAQ’s en tips online. Onlangs zette het bedrijf een nieuw filmpje op YouTube waar het laat zien hoe de geheugenproducten ontwikkeld worden.

Op het filmpje krijg je het hele proces te zien. Van het bakken van de geheugenchips tot de assemblage van de uiteindelijke SD en andere kaarten. Het is ook opvallend om te zien hoeveel handwerk daar nog in gaat zitten. De beelden komen voor een groot deel uit de Micron Technology-fabriek in Utah, VS. Dit is de enige fabriek in de VS die deze producten ontwikkeld. De assemblage vindt plaats in Azië.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.